nyheter

nyheter

Hej i sommarvärmen!
I augusti är det dags för en ny kurs. Denna gång är det Egnahemsfabriken på Tjörn som står för arrangemanget och Färgtrappan kommer dit och håller en heldagsworkshop. Vi ska måla deras kontor, som är omgjort från ett tidigare stall. Jag kan utlova en dag med mycket målning blandat med en del teori. Inga förkunskaper krävs men du behöver anmäla dig innan. Läs mer här

Är du i målningstagen och vill måla med äggoljetempera så har jag allt du behöver till detta i butiken. Butiken är öppen efter överenskommelse. Välkommen att skicka mail, sms eller ring 0703-838034 så kommer vi överens om en tid som passar oss båda. OBS! Under v 29 är det ej öppet.

Tycker du det är svårt att hitta rätt i djungeln av alla kulörer  som finns och behöver hjälp med att hitta din egna färgpalett till ditt hem så kan jag hjälpa till med att ta fram en sådan. Till en begränsad yta eller ett helt hem– du väljer själv. Oftast jobbar jag med äggoljetempera, men kan även hjälpa dig ta fram kulörer enligt NCS. Skicka ett mail till info@fargtrappan.se om du vill veta mer! 

***

Du vet väl att Färgtrappan flyttat från Jörlanda station? Ny adress är Hallebäcksvägen 4 i Timmervik (ca 7 min bilresa från stationen). Behöver du vägbeskrivning så ring mig.

Varmt välkomna till Färgtrappan! /Hälsar Maj-Liz

 

 

På Färgtrappans facebooksida hittar du också aktuell info och mina inspirationsbilder
lägger jag in på Instagram 

hem