nyheter

nyheter

IMG_0111
Hej!
Några onsdagar under våren kommer jag att finnas på Egnahemsfabriken på Tjörn och erbjuda färgrådgivning. Det är i samband med Egnahemsfabrikens byggonsdagar i Svanvik som startar nu på onsdag den 6 mars. Läs gärna mer på Egnahemsfabrikens facebooksida här

De onsdagar Färgtrappan är på plats med färgrådgivning är 13 mars, 10 april och 8 maj kl 17.00-19.30. Färgrådgivningen är kostnadsfri för de husbyggare som bygger sitt hus hos Egnahemsfabriken och för övriga är det en kostnad på 200:-.
Välkomna!

***

Vill du måla med äggoljetempera så har jag det du behöver till detta i butiken. Butiken är öppen efter överenskommelse. Välkommen att skicka mail, sms eller ring 0703-838034 så kommer vi överens om en tid som passar oss båda. 

Färgrådgivning
Tycker du det är svårt att hitta rätt i djungeln av alla kulörer  som finns och behöver hjälp med att hitta din egna färgpalett till ditt hem så kan jag hjälpa till med att ta fram en sådan. Till en begränsad yta eller ett helt hem– du väljer själv. Oftast jobbar jag med äggoljetempera, men kan även hjälpa dig ta fram kulörer enligt NCS. Skicka ett mail till info@fargtrappan.se om du vill veta mer! 

***

Adressen är Hallebäcksvägen 4 i Timmervik. Behöver du vägbeskrivning så ring mig.

Varmt välkomna till Färgtrappan! /Hälsar Maj-Liz

 

 

På Färgtrappans facebooksida hittar du också aktuell info och mina inspirationsbilder
lägger jag in på Instagram 

hem