nyheter

nyheter

Hej och välkommen till Färgtrappan

Nu kan du anlita Färgtrappan för interiört måleri. Väggar, tak, snickerier, golv mm målar jag med äggoljetempera och/eller linoljefärg. Om du hellre vill måla själv men är osäker på tekniken, kan jag hjälpa till att komma igång.  Ring eller skicka ett mail så pratar vi vidare!

Butik
Under rådande restriktioner är det inte möjligt att besöka butiken, men det går bra att att göra en digital rundtur i butiken och/eller att beställa färg för upphämtning.
Kontakta mig så kommer vi överens om en tid.

Är du nyfiken på äggoljetempera och alla dessa fantastiska kulörer så boka in ett besök i Färgtrappans butik. Butiken är öppen efter överenskommelse så du får din egna tid i butiken. Det går också bra att via mail eller telefon beställa det du vill ha och komma och hämta.

I butiken finns färgprover, färgpigment, linolja, linoljesåpa, linoljevax, penslar, olivoljetvålar mm och dessutom kunskap och en massa tips!

Välkommen att skicka mail, sms eller ring 0703-838034 så kommer vi överens om en tid som passar oss båda. 

Färgrådgivning
Tycker du det är svårt att hitta rätt i djungeln av alla kulörer  som finns och behöver hjälp med att hitta din egna färgpalett till ditt hem så kan jag hjälpa till med att ta fram en sådan. Till en begränsad yta eller ett helt hem– du väljer själv. Oftast jobbar jag med äggoljetempera, men kan även hjälpa dig ta fram kulörer enligt NCS. Skicka ett mail till info@fargtrappan.se om du vill veta mer! 

***

Adressen är Hallebäcksvägen 4 i Timmervik. Behöver du vägbeskrivning så ring mig.

Varmt välkomna till Färgtrappan! /Hälsar Maj-Liz

 

 

På Färgtrappans facebooksida hittar du också aktuell info och mina inspirationsbilder
lägger jag in på Instagram 

hem